web analytics

Innerlijke kracht

Tijdens haar reis deed de jonge vrouw een hoop indrukken op. Ze genoot van de natuur; de prachtige bloemen, planten en dieren. Ze maakte kennis met heel veel verschillende mensen. Mensen die m.n. visuele termen gebruikten om hun ervaringen te beschrijven en mensen die meer auditief of kinesthetisch waren ingesteld. Zijzelf was echt een gevoelsmens. Wanneer zij over iets prettigs sprak werd ze warm van binnen. Als ze zich rot voelde, dan ontstond er een spanning in haar onderbuik.

Ze had het nodige meegemaakt, waardoor het leven niet altijd makkelijk voor haar was geweest. Ondanks dat zij de kracht en de liefde in zich had om haar doelen te realiseren, was zij zich hier niet altijd van bewust. Tot het moment dat ze midden in de nacht wakker werd door een prachtig blauw warm licht. Aartsengel Michaël stond vlakbij haar bed en maakte met zijn kracht haar bewust van haar eigen kracht. Zij voelde haar kracht en zelfvertrouwen groeien, groeien en groeien tot aan de hemel. Op dát moment werd ze wakker.

En dat was voor haar het begin van de verandering. Ze had kennis gemaakt met haar innerlijke kracht, waardoor ze voelde dat ze de wereld aan kon. Ze zette haar reis voort en ervoer de dingen, die in haar omgeving gebeurden op een andere manier. Ze leerde meer over zichzelf en over andere mensen. Ze hoefde zich geen zorgen meer te maken over de verwezenlijking van haar doelen en over wat er in de toekomst zou gebeuren. Ze wist immers dat door haar innerlijke kracht alles goed zou komen.

0 reacties ↓

Nog geen reacties... Begin jij nu?

Reageer