web analytics

Over Hypnoses & Metaforen

Op de site staat een deel van het huiswerk van de NLP (Master) Practitioners of Hypnose Practitioners. Aan het eind van de NLP Practitioner schrijf je een metafoor voor iemand en aan het eind van de NLP Master Practitioner schrijf je 2 hypnoses met Milton taalpatronen en allerlei andere dingen die bij een goede hypnosetekst horen. Daarnaast moeten de Masters een case beschrijven en teksten verzinnen waarmee ze mensen heel snel in een andere (positieve) gemoedstoestand kunnen brengen.

Ook hier geldt dat NLP en grammatica niet noodzakelijkerwijs dezelfde patronen hebben.

Het is – vaak ongecorrigeerd – huiswerk van NLP Studenten! Zoals één van de deelnemers schreef:

Nu dat ik mijn case van toen herbekijk, ik zou het nu helemaal anders gedaan hebben. Vreemd, nog enkele maanden geleden was de training… wat een vordering.

RaVisie (Master) Practitioners

Wil je je stukken hier gepubliceerd zien, mail ze dan. Of heb je een nieuwe hypnose, metafoor of case … ? Als je toestemming geeft zetten we ook je naam en/of website erbij. Dit is de eerste en uitgebreidste internet bibliotheek van de mooiste NLP verhalen in Nederland :-).

Niet iedereen wil (al) z’n stukken hier zien staan. Maar wat hier staat maakt deze verzameling een geweldige inspiratiebron voor NLP studenten en voor iedereen die wat inspiratie nodig heeft …

Auteursrechten en de verantwoording zijn van de auteurs. RaVisie heeft ze verzameld. Via RaVisie kun je contact met een auteur opnemen in het geval je een tekst wilt gebruiken.

Droom lekker weg tijdens het lezen, Ben & Bas Licher, RaVisie.